fiberit

Perustimme Fiberit Oy:n ihmisen valinnan vapauden ja hyvinvoinnin puolesta. Kaikkien suomalaisten perusoikeuksiin kuuluu laadukas, toimintavarma, halutulla kapasiteetilla ja valinnan vapaudella suunniteltu ja toteutettu tietoliikenneyhteys.

Tarkastelemme tietoliikenneverkostoja koko yhteiskunnan etujen kannalta. Mielestämme siirtotiet tulee suunnitella ja rakentaa samalla kertaa kaikille tarvitsijoille. Valokuidut tulee toteuttaa avoimiksi, koska vain siten voi syntyä valinnanvapautta ja kilpailua.

Valokuitujen tulisi toimia suomalaisten kotien, yritysten ja kiinteistöjen ensisijaisena siirtotienä tietoliikenneverkostoihin.

Vuosien saatossa saatu kokemus ja näkemys on nyt käännetty palvelun tuottajan näkemyksestä palvelun käyttäjän näkemykseksi.

Jukka Laine, tienrakentaja

Fiberit Oy:n perustaja Jukka Laineella on pitkä kokemus ja laaja näkemys tietoliikenneverkoista.

”Ratkaisut kannattaa suunnitella saman tien kymmeniksi vuosiksi eteenpäin, laadukas ja pitkäjänteinen toteutus on loppujen lopuksi edullisempi. Ihmisten turvallisuuden ja valinnan vapauden kannalta on myös tärkeää, että ratkaisua ei jätetä vain yhden siirtotievaihtoehdon varaan.”

Jukka haluaa toimia nykypäivän ja tulevaisuuden tietoliikenneverkkojen tienrakentajana.

Palvelumme

"Tarjoamme selkeyttä valokuituverkkohankintoihin!"

Fiberit auttaa ihmisiä, yrityksiä, yhteisöjä, osuuskuntia, kuntia, Suomea sekä EU:ta valokuituhankinnoissa.

Meillä on yli 30 vuoden kokemus tietoliikenneratkaisuista.

Konsultoimme

Olemme valokuitoverkkohankkeenne tukena alusta alkaen. Pohditaan yhdessä, mikä olisi sopivin ratkaisu ja etenemismalli teidän hankealueellanne.

Suunnittelemme

Laadukas suunnittelu varmistaa hankkeen onnistumisen. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Osaamistamme on strategian, liiketoiminnan ja tekniikan suunnittelu.

Dokumentoimme

Korostamme dokumentoinnin tärkeyttä valokuituverkkohankkeen kaikissa vaiheissa ja valvomme toimituksen laatua.

Referenssit

Suupohjan Seutuverkko Oy

”Jukan pitkä alan kokemus ja avoin, asiakaslähtöinen ajattelu tekivät meihin vaikutuksen jo kymmenen vuotta sitten, jolloin hän oli mukana suunnittelemassa meille edelleenkin erittäin toimivaa seutuverkkoa. Hän osaa esittää monimutkaisen asian yksinkertaisesti ja on järjestelmällinen työssään.”
-Aatu Samppala, Toimitusjohtaja

Suomen Omakotiliitto ry

"Jukan selkeä, taajamien pientaloalueille suunniteltu virtuaalinen kerrostalomalli vakuutti meidät alusta alkaen. Hänellä on asiantunteva ja innostunut ote ja hän ajaa omakotiasukkaan etua tekemisessään.”
-Katja Keränen, Kehityspäällikkö

Tiedotteet

Mistä apua taajamien laajakaistaongelmiin?

Mistä apua taajamien laajakaistaongelmiin? Jo pitkään ollaan totuttu siihen, että kerrostaloyhtiöissä asuntojen kaapelointi on toteutettu keskitetysti. Kaikkien asuntojen kuparit ja valokuidut päätyvät yhteen pisteeseen eli

Read More »

Tietoliikennettä tulisi verrata maantieliikenteeseen

Tietoliikennettä tulisi verrata maantieliikenteeseen Tietoliikennettä voidaan verrata täysin muihin liikennemuotoihin kuten maantie-, rautatie-, lento- tai meriliikenteeseen, näihin pätevät lainalaisuudet koskevat myös tietoliikennettä. Kun muissa liikennemuodoissa kuljetetaan

Read More »

Yhteystiedot

 

Nuolitie 8, 00370, Helsinki

Y-tunnus: 2466222-8

Puhelinnumero: +358 50 62 901

Sähköposti: etunimi.sukunimi@fiberit.fi